Osjećajte se
sigurno i ugodno

Poliklinika Fem Point osnovana je 2019. godine u Rijeci kao privatna specijalistička ginekološka ordinacija, a temeljna djelatnost su zdravstvene usluge i zdravstvena zaštita u svim razdobljima života žene.

Poliklinika Fem Point pruža široku paletu zdravstvenih usluga iz ginekologije, porodništva i estetske medicine na vrhunskoj razini prema najsuvremenijim svjetskim standardima, a jamac kvalitete su upotreba najmodernijih tehnologija, najsuvremenija oprema, višegodišnje iskustvo i kontinuirano usavršavanje osoblja te prilagođavanje individualnim željama i potrebama.

Većina dijagnostičkih i terapijskih postupaka rješava se ambulantno, minimalno invazivnim tehnikama, u jednoj posjeti.

Početkom rada Poliklinike Fem Point sve usluge iz područja estetske ginekologije i laserske fototerapije po prvi puta su dostupne našim pacijenticama i u gradu Rijeci. Poliklinika Fem Point nalazi se na jednoj od najljepših lokacija u Rijeci, preko puta Sveučilišnog kampusa na Trsat. Poliklinika se prostire na 105m 2 dizajnerski uređenog prostora i ambijenta namjenjenog da se Vi osjećate ugodno i sigurno. Osiguran je pristup slabije pokretnim osobama.

Fem Point je zona sigurnosti i centar ženskog zdravlja za naše pacijentice.

Naše usluge

Pružamo usluge rutinskih i preventivnih ginekoloških pregleda, 3D/4D ultrazvučne dijagnostike, kolposkopije, prenatalnih testova probira, praćenja trudnoće, laserske fototerapije u ginekologiji, kompletnih laboratorijskih testova krvi i mikrobioloških pretraga i dr.

Vrijednosti
kojima se vodimo

Zadovoljstvo klijentica

Svaka pacijentica je jedinstvena i zaslužuje vrijeme, poštovanje i osjećaj sigurnosti.

Individualan pristup

Svakoj pacijentici pristupamo individualno i u skladu sa njenim željama i potrebama liječenja.

Kontinuirano usavršavanje

Kontinuirano usavršavanje i stručne edukacije našeg osoblja garantiraju kvalitetu naših usluga.

Vrhunska tehnologija

Poliklinika je opremljena najsuvremenijim i  najnaprednijim medicinskim aparatima.

Fem Point je zona sigurnosti i centar ženskog zdravlja za naše pacijentice.

Poliklinika Fem Point nastala je iz ideje personaliziranog i holističkog pristupa ženskom zdravlju i zdravlju nerođenog djeteta te naše želje da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup u najkraćem vremenu čekanja.

Kontinuirano usavršavanje osoblja i unapređenje kvalitete naša je obveza kako bi pružili sigurnost te opravdali povjerenje naših pacijentica.

Izuzetno nam je bitno Vaše mišljenje i ideje kako bi mogli konstantno poboljšavati kvalitetu usluge ali iuvoditi i nove usluge i tehnologije usmjeravajući na taj način razvoj Poliklinike.

Naši partneri

Logotipovi partnera Poliklinike Fem Point

Suvremeno i ugodno

Suvremen a opet topao i ugodan dizajn naše Poliklinike Fem Point odražava našu težnju da svojim pacijenticama pružimo samo najbolje, uključujući najsuvremeniju i najnapredniju dijagnostičku i terapijsku opremu.

Fem Point recepcija Rijeka
Poliklinika Fem Point_5202-1536x1024
Poliklinika Fem Point Rijeka
Oprema Poliklinike Fem Point u Rijeci

Tehnologija

Poliklinika je opremljena najmodernijim i tehnološki najnaprednijim aparatima koji su dostupni na tržištu.

Laser

Laserska fototerapija revolucionarni je način liječenja ginekoloških problema u rasponu od estetsko-korektivnih zahvata do poteškoća sa zadržavanjem mokraće.

UZV

U poliklinici Fem Point uz pomoć jednog od najmodernijih i najboljih ultrazvučnih uređaja te stručno osposobljenih ginekologa pružamo vrhunsku dijagnostiku u ginekologiji i porodništvu.

Instylan

Ispiranje mokraćnog mjehura visokokoncentriranom otopinom hijaluronske kiseline obnavlja zaštitni sloj sluznice mokraćnog mjehura te štiti i regenerira sluznicu mjehura.

Kontaktirajte nas

Imate li pitanja ili želite dogovoriti termin?
Sve informacije možete dobiti telefonski, mailom ili osobno.

mob. +385 95 351 2 351
tel. +385 51 627 694
Sveučilišna avenija 1, Rijeka
info@fempoint.eu
Fem Point Poliklinika logo

Mi smo privatna specijalistička ginekološka ordinacija, čiji tim nastoji da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup.

Telefon
O Fem Point
Pravne informacije
Pronađite nas

Sveučilišna avenija 1
Rijeka

Pratite nas
Radno vrijeme

© Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Made by unbranded logo