Pravila privatnosti

Pravila

Ova pravila o privatnosti definiraju kako web stranica fempoint.eu koristi i štiti sve informacije koje posjetitelji daju kada koriste ovu web stranicu. Želimo osigurati zaštitu vaših podataka. Ako vas zamolimo da dajete određene informacije pomoću kojih možete biti identificirani pri korištenju ove web stranice, možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovim izjavom o privatnosti. Ove uvjete možemo povremeno ažurirati. S vremena na vrijeme trebate provjeriti ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste zadovoljni promjenama. Ova se pravila primjenjuju od 15/6/2020. godine

Vaši osobni podaci

Prikupljamo vaše podatke kada ispunite neki od obrazaca ili pošaljete Vaš upit.
Možemo koristiti podatke koje prikupljamo od vas kada se registrirate, kupite neki proizvod ili uslugu, prijavite na naš newsletter, odgovorite na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfate web stranicom ili koristite druge mogućnosti web stranice na sljedeće načine:
Da bismo uz vašu pomoć poboljšali našu web stranicu. Da bismo vam mogli pružiti uslugu prema vašim zahtjevima. Slanje e-pošte vezane za vašu narudžbu ili druge proizvode i usluge. Ove informacije koristimo za:

 • Analitiku
  Ako upotrijebite obrazac za kontakt, obrazac za upit ili obrazac za prijavu na radionicu, te informacije nikada neće biti javno prikazane ili proslijeđene trećim stranama. Vaši kontakt podaci koristit će se samo za odgovor na vašu poruku i pružanje usluga te će biti pohranjene u adresaru zaštićenim lozinkom.
 • Kontakt obrazac
  Ako upotrijebite obrazac za kontakt, obrazac za upit ili obrazac za prijavu na radionicu, te informacije nikada neće biti javno prikazane ili proslijeđene trećim stranama. Vaši kontakt podaci koristit će se samo za odgovor na vašu poruku i pružanje usluga te će biti pohranjene u adresaru zaštićenim lozinkom.
 • Sigurnost
  Kako bismo spriječili neovlašteni pristup prikupljenim podacima, primjenjujemo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili i osigurali informacije koje prikupljamo putem ove web stranice.
  Ne koristimo skeniranje ranjivosti prema PCI standardima.

Kako upotrebljavamo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja se sprema na tvrdi disk vašeg računala. Ova datoteka pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da upamte određene informacije o vama koje ste pristali podijeliti. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama i željama prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim željama.
Koristimo kolačiće bilježenja prometa da bismo identificirali koje stranice se koriste i na koji način. To nam pomaže analizirati podatke o prometu web stranica i poboljšati našu web stranicu kako bi je prilagodili potrebama korisnika. Te podatke koristimo samo u svrhu statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.
Kolačići nam pomažu da vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući nam da pratimo koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti s nama.
Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. Svaki je preglednik malo drugačiji, pa pogledajte izbornik Pomoć u vašem pregledniku kako biste saznali ispravan način izmjene kolačića.
Ako onemogućite kolačiće, to će isključiti neke od značajki naše web stranice, pa možda neke od naših usluga neće ispravno funkcionirati.

Funkcionalni kolačići

Ova stranica:

 • Prati stranice koje posjećujete putem usluge Google Analytics Ciljanje kolačića
 • Omogućuje dijeljenje stranica s društvenim mrežama kao što je Facebook, Twitter, LinkedIn itd. Ova web stranica ne dijeli nikakve osobne podatke s trećim stranama

Dijeljenje informacija s trećim stranama

Ne prodajemo niti na bilo koji drugi način prenosimo trećim stranama Vaše osobne podatke, osim uz prethodnu obavijest. Ovo ne obuhvaća web hosting partnere i ostale strane koje nam pomažu u vođenju naše web stranice i obavljanju našeg poslovanja, pod uvjetom da te strane pristanu zadržati taj podatak povjerljivima. (Na primjer, knjigovodstveni servisi i aplikacije itd.)
U slučaju kada zakon nalaže dijeljenje informacija s nadležnim službama (policija, sud, porezna uprava), pridržavat ćemo se naših zakonskih obveza.

Veze na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati veze (linkove) koje omogućuju lakše posjetu drugim web stranicama. Nakon što upotrijebite ove veze da napustite našu web stranicu, trebate imati na umu da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate prilikom posjeta takvim web stranicama te takve web stranice nisu regulirane ovom izjavom o privatnosti. Budite oprezni i pregledajte izjavu o privatnosti koja se primjenjuje na dotičnu web stranicu.
“Ne prati” zahtjevi (Do Not Track) Ne pratimo signale, ne stavljamo kolačiće ili ne koristimo oglašavanje kada je mehanizam preglednika “ne prati” (DNT) uspostavljen.

Zaštita od neželjene pošte

Prikupljamo vašu adresu e-pošte kako bismo:

 • Poslali informacije i odgovorili na upite. Poslali informacije o uslugama i proizvodima našim prijašnjim klijentima.

U skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka i neželjenoj pošti, slažemo se da:

Nećemo upotrebljavati lažne ili obmanjujuće teme (subject) ili adrese e-pošte. Identificirat ćemo poruku kao oglas na jasan i razuman način. Uključit ćemo fizičku adresu našeg sjedišta. Nadgledati servise koje koristimo za slanje e-pošte kako bismo osigurali da su usklađeni sa važećim propisima. Procesirati ćemo zahtjeve za odjavom od primanja naših poruka u najkraćem roku. Omogućit ćemo korisnicima otkazivanje pretplate pomoću veze pri dnu svake poruke. Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, slijedite upute na dnu svake poruke.

Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati.

Fem Point Poliklinika logo

Mi smo privatna specijalistička ginekološka ordinacija, čiji tim nastoji da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup.

Telefon
O Fem Point
Pravne informacije
Pronađite nas

Sveučilišna avenija 1
Rijeka

Pratite nas
Radno vrijeme

© Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Made by unbranded logo