Sindrom vaginalne relaksacije

Česta pojava koja se javlja nakon poroda a pogoršava se svakim idućim porodom ili se pak događa postupno sa procesom starenja je opuštenost mišića stjenke rodnice što odovodi do nezadovoljstva pri spolnim odnosima i izgledom svojeg tijela.

Sindrom vaginalne relaksacije (opuštenost mišićne stijenke rodnice)

Pojačana rastezljivost i opuštenost mišićne stijenke rodnice česta je pojava koja se u većine žena javlja nakon poroda ili postupno s godinama. Primjetljiv je pad kvalitete i zadovoljstva u spolnim odnosima kod oba partnera te nezadovoljstvo estetskim dojmom vlastitog tijela.

Laserska fototerapija, potičući prirodne procese izgradnje kolagena, direktno stimulira vezivno tkivo i mišićje u stijenci rodnice što dovodi do obnove sluznice, zadebljavanja stijenke te ojačanja mišića. Rodnica na taj način postaje uža i čvršća, boljeg mišićnog tonusa. Ujedno se povećava i krvni protok rodnice, vlžnost sluznice te osjetljivost živčanih završetaka u rodnici što sve uvelike poboljšava kvalitetu odnosa. Postupak je visoko učinkovit i izuzetno popularan, a naziva se i lasersko pomlađivanje rodnice što ujedno i najbolje opisuje učinak. U ovom postupku koristimo najnoviju generaciju laserskih uređaja (ErYag laseri) koji su puno učinkovitiji i sigurniji od starijih (CO2) lasera.

Sindrom vaginalne relaksacije
Žena leži na krevetu u sobi
Žena odmara ležeći na travi

Kontaktirajte nas

Telefon
mob. +385 95 351 2 351
tel. +385 51 627 694
E-mail
info@fempoint.eu

Rezervirajte termin

Obratite nam se sa punim povjerenjem i rezervirajte svoj termin za pregled.

Fem Point Poliklinika logo

Mi smo privatna specijalistička ginekološka ordinacija, čiji tim nastoji da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup.

Telefon
O Fem Point
Pravne informacije
Pronađite nas

Sveučilišna avenija 1
Rijeka

Pratite nas
Radno vrijeme

© Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Made by unbranded logo