UZV

Ginekološki pregled, obrada ginekoloških bolesti ili praćenje trudnoće danas su nezamislivi bez ultrazvučnog pregleda.

Ginekološki pregled, obrada ginekoloških bolesti ili praćenje trudnoće danas su nezamislivi bez ultrazvučnog pregleda. Na potpuno siguran i jednostavan način, ultrazvučni uređaj nam pruža sliku unutrašnjih organa te prikaz djeteta u maternici na način koji je donedavno bio nezamisliv.

U poliklinici Fem Point uz pomoć jednog od najmodernijih i najboljih ultrazvučnih uređaja na tržištu te stručno osposobljenih ginekologa sa višegodišnjim iskustvom pružamo vrhunsku dijagnostiku u ginekologiji i porodništvu.

Uz pomoć 3D i 4D tehnologije na brži i daleko precizniji način vršimo obradu kod stanja kao što su neplodnost, prirođene anomalije maternice, miomi i polipi maternice, tvorbe na jajnicima te u trudnoći: detaljne procjene anatomije ploda i prikaza djeteta u maternici u realnom vremenu.

U prikazu površine djetetovog lica, 3D i 4D tehnologija ove serije uređaja je danas bez premca i sada uz pomoć tehnologije možete vidjeti lice i osmijeh svog djeteta te u realnom vremenu doživjeti njegov mali svijet unutar maternice. Dobivene slike HDlive tehnologijom prikaza djeluju izrazito realistično, a sve snimke možete dobiti odmah i sačuvati zauvijek kao uspomenu.

Uređaj posjeduje i mogućnost procjene cirkulacije u krvnim žilama naprednom color Doppler tehnologijom koji se koriste za procjenu funkcije posteljice tijekom trudnoće te dijagnostiku tumorskih tvorbi.

Kontaktirajte nas

Nazovite nas
mob. +385 95 351 2 351
tel. +385 51 627 694
E-mail
info@fempoint.eu

Rezervirajte termin

Rezervirajte termin u Poliklinici Fem Point, jednostavno ispunite obrazac u nastavku i mi ćemo vas kontaktirati.

Fem Point Poliklinika logo

Mi smo privatna specijalistička ginekološka ordinacija, čiji tim nastoji da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup.

Telefon
O Fem Point
Pravne informacije
Pronađite nas

Sveučilišna avenija 1
Rijeka

Pratite nas
Radno vrijeme

© Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Made by unbranded logo