Inovativna laserska epilacija u Poliklinici Fem Point

13.05.2021by Fem Point

Nova usluga iz Estetske medicine

U sklopu proširenja ponude Poliklinike Fem Point na područje estetske medicine uvodimo inovativne laserske tretmane koji su sigurni za korištenje čak i ljeti, pružaju vrhunske rezultate uz naše stručno medicinsko osoblje. Predstavljamo vam novu uslugu Laserska epilacija.

 

Laserska epilacija uvertira je u proširenje ponude Poliklinike Fem Point na područje estetske medicine. Pratimo viziju holističkog pristupa svim uslugama koje mogu pridonijeti sretnoj, zdravoj i samopouzdanoj ženi. Najsuvremeniji laseri s inovativnom tehnologijom uz visokoeducirano medicinsko osoblje naše poliklinike – garancija su sigurnih i uspješnih rezultata.

Lasersko pomlađivanje lica u 4 koraka laserom Fotona 4D u Poliklinici Fem Point

 

Laserska epilacija kao sve češći odabir

Gotovo je čitavo ljudsko tijelo prekriveno dlačicama, ali na određenim područjima one postaju intenzivnije i vidljivije. Noge, bikini zona, ruke i leđa samo su neka od područja kojima se detaljnije posvećujemo upravo zbog gušćih i tamnijih dlačica. Ova higijenska, a često i estetska problematika postaje teže podnošljiva u tople ljetne dane. Epilacija voskom ili brijanje postaju svakodnevni „posao“, često popraćen iritacijama i uraslim dlačicama. Upravo zato smo svojim klijenticama željeli omogućiti sigurno, brzo i efikasno uklanjanje dlačica laserom.

 

Inovativna Fotona tehnologija

Odabrali smo inovativnu Fotona soluciju koja predstavlja sigurno i efikasno rješenje za sve naše klijente, zato jer ova tehnologija jamči sigurno, brzo i učinkovito uklanjanje dlaka, bez oštećenja epiderme kojeg drugi svjetlosni tretmani uzrokuju. Bez problema moguće je tretirati i manja i veća područja, uz dugoročne rezultate. Sam postupak je brz i gotovo bezbolan, a odmah po završetku možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Dodatno povjerenje pruža vam i činjenica da ćete ovaj laser pronaći isključivo u medicinskom okruženju jer se njime koriste samo obučeni medicinski djelatnici za razliku od laserskih uređaja koji se koriste u kozmetičkim salonima.

Za više detalja o samom tretmanu, pripremi i učinkovitosti pričitajte uslugu Laserska epilacija,a cjenik tretmana laserske epilacije možete pronaći ovdje.

 

 Za sve rezervacije termina ili dodatna pitanja vezana uz tretman, slobodno kontaktirajte našu kliniku pozivom na 051 627 694 ili slanjem e-maila na info@fempoint.eu.

Fem Point Poliklinika logo

Mi smo privatna specijalistička ginekološka ordinacija, čiji tim nastoji da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup.

Telefon
O Fem Point
Pravne informacije
Pronađite nas

Sveučilišna avenija 1
Rijeka

Pratite nas
Radno vrijeme

© Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Made by unbranded logo