4D lasersko pomlađivanje lica u Poliklinici Fem Point

28.05.2021by Fem Point

Laserski facelift

Fotona 4D je inovativni laserski tretman pomlađivanja lica dostupan u Poliklinici Fem Point. Lasersko pomlađivanje lica je anti-age tretman koji učinkovito i dugotrajno pomlađuje vašu kožu bez operacija i injekcija, tretman je bezbolan i pruža izvrsne rezultate. Provodi se kroz 4 važna koraka koja su objedinjena u jednom tretmanu a potpuni učinak je vidljiv nakon 2 – 3 mjeseca, ovisno o prirodnom procesu reorganizacije i izgradnje novog kolagena.

 

Lasersko pomlađivanje lica laserom Fotona 4D u Poliklinici Fem Point

 

Proširenje usluga u Poliklinici Fem Point

Poliklinika Fem Point se u sklopu proširenja usluge odlučila za inovativan Fotona laser i 4D tretman pomlađivanja upravo zato je ovaj tretman potpuno sigurno i jedno od najučinkovitijih rješenja neinvazivnog pomlađivanja lica na našem tržištu. Lasersko pomlađivanje uz 4D Fotona laser, provode isključivo stručno educirani liječnici, a može se provoditi tijekom čitave godine – čak i ljeti.

 

Fotona 4D laserski tretman

Fotona 4D laserski tretman pruža mehanizam prirodnog obnavljanja kože, fokusirajući se na različite nepravilnostiuz stimulaciju proizvodnje kolagena. Ovaj tretman isključivo primjenjuje medicinski djelatnik. Više detalja o samom tretmanu, trajanju i rezultatima saznajte ovdje: 4D lasersko pomlađivanje lica. Obratite nam se sa povjerenjem za 4D lasersko pomlađivanje lica  sa sjajnim i dugotrajnim rezultatima.

Za rezervaciju svojeg termina ili za bilo koje informacije oko tretmana slobodno nas kontaktirajte pozivom na 051 627 694 ili slanjem e-maila na info@fempoint.eu.

 

Fem Point Poliklinika logo

Mi smo privatna specijalistička ginekološka ordinacija, čiji tim nastoji da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup.

Telefon
O Fem Point
Pravne informacije
Pronađite nas

Sveučilišna avenija 1
Rijeka

Pratite nas
Radno vrijeme

© Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Made by unbranded logo