Psihološko savjetovanje u Poliklinici Fem Point

01.04.2021by Fem Point

Od sada u Poliklinici Fem Point, uz široku paletu zdravstvenih usluga iz ginekologije, porodništva i estetske medicine, pacijenticama je na raspolaganju i psihološko savjetovanje, usluga čiji je cilj prepoznavanje i tretman različitih psiholoških poteškoća koje vrlo često prate tjelesne poteškoće radi kojih se obraćamo liječniku.
Ponosni smo što je od sada dio tima Poliklinike Fem Point i Ivona Maričić Kukuljan, dipl. psiholog, prof., psihoterapeut.

Prof Maričić Kukuljan ima preko 15 godina godina iskustva u savjetovanju i psihoterapiji; voditeljica je Savjetovališta Gea Udruge Terra u kojoj provodi individualno, grupno, partnersko i obiteljsko savjetovanje i psihoterapiju kroz brojne projekte koje udruga provodi.
Iskustvo je stjecala i u radu s osobama s invaliditetom te u okviru Psihološkog savjetovališta Sveučilišnoga savjetovališnog centra u Rijeci.
Predsjedinca je Društva za emocionalno fokusiranu terapiju Hrvatske i tajnica Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske.

Suradnja s timom Poliklinike Fem Point temelji se na realizaciji zajedničke vizije; težnje da se pacijentima omogući holistički pristup zdravlju uvažavajući činjenicu da je psihološka dobrobit važan aspekt našeg ukupnog zdravstvenog stanja i kvalitete života.

Psihološko savjetovanje i psihoterapija pomažu u savladavanju različitih emocionalnih i fizičkih poteškoća, primjerice depresivnih i anksioznih simptoma i stanja, osjećaja nesigurnosti, bespomoćnosti, kod proživljene traume, kod poteškoća u partnerskim i obiteljskim odnosima, u području seksualnosti, roditeljstva, psihofizičkih poteškoća vezanih uz trudnoću, problema neplodnosti, problema s menstrualnim ciklusom, menopauzom i slično.

U suradničkom odnosu s terapeutom, kroz odnos povjerenja, možemo učiti efikasn(ij)e načine suočavanja sa stresom, otkrivati nove načine komunikacije koje će dovesti do većeg zadovoljstva odnosima koji su nam važni te stvarati nove, kreativne odgovore na različite životne poteškoće.

Savjetovanja vezana uz pitanja mentalnog zdravlja kao neodvojivog od našeg tjelesnog zdravlja, pacijentice Fem Pointa odsada mogu dobiti na jednom mjestu.
Savjetovanja se provode iz udobnosti Vašeg doma, uslijed epidemiološke situacije za sada preko online platformi, u obliku individualnih ili grupnih savjetovanja s terapeutom.

Kontaktirajte nas, zakažite svoj termin i preuzmite brigu za mentalno zdravlje u svoje ruke.

Fem Point Poliklinika logo

Mi smo privatna specijalistička ginekološka ordinacija, čiji tim nastoji da svakoj pacijentici pružimo profesionalnu uslugu uz individualan i topao pristup.

Telefon
O Fem Point
Pravne informacije
Pronađite nas

Sveučilišna avenija 1
Rijeka

Pratite nas
Radno vrijeme

© Poliklinika Fem Point. Sva prava pridržana. Made by unbranded logo